Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Golfens Dag

14. april kl. 10:00 - 13:00

Tilmeld dig nu! HER 

Kom og prøv golf

Golfens Dag bliver i år afholdt søndag den 14. april – 2024. Golfens Dag er et landsdækkende og tilbagevendende åbent hus-arrangement, hvor mere end 130 danske golfklubber slår dørene op og inviterer alle interesserede indenfor.

Både børn og voksne er velkomne til at kigge forbi, få en introduktion til spillet, slå en masse slag og få en forfriskning. Golf kan spilles af alle på tværs af alder, køn og niveau takket være det særlige handicap-system og nemme introduktion.

Golfklubberne arrangerer det hele og står klar med alt du skal bruge for at komme igang. Det eneste, du skal have med, er fornuftige sko og tøj, som matcher vejret og som du kan bevæge dig i.

Det er forskelligt fra golfklub til golfklub, hvad der er på programmet på Golfens Dag. Det kan derfor være en god idé at besøge din lokale golfklubs hjemmeside eller ringe til dem, før du tager til Golfens Dag.

Spiller du allerede selv golf?

Så tag venner og familie med og introducér dem til verdens bedste sport.

Tilmelding 

Det er gratis at deltage. Men nogle klubber vil gerne vide, hvor mange der kommer, i forhold til planlægning og forplejning. Derfor spørger de fleste golfklubber om tilmelding på deres hjemmeside eller på Facebook.   

GF Forsikring er partner på dagen

Dansk Golf Unions partner – GF Forsikring – er medafsender på Golfens Dag, og vil støtte op med konkurrencer før, under og efter dagen.  

 

 

 

 

Detaljer

Dato:
14. april
Tidspunkt:
10:00 - 13:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Benniksgaard Golf Klub
Sejrsvej 109
Graasten, Syddanmark 6300 Danmark
+ Google Maps
Phone
74652268
Se Sted hjemmeside