Velkommen i Benniksgaard Golf Klub

Velkommen til en fantastisk golfoplevelse i Sønderjylland på en af de smukkeste golfbaner i Danmark! Beliggende lige ned til Flensborg Fjord og med en imponerende udsigt ud over fjorden fra 16 af banens 18 huller. 
Området er en naturperle, og golfbanen er skabt i et naturfredet område. Her får du en flot, kuperet bane med den smukkeste udsigt, fine træningsfaciliteter, og på mange af hullerne er der små søer i spil.

Bo direkte ved banen, 50 m fra 1. tee, på Benniksgaard Hotel eller 150 m på Benniksgaard Anneks.
Prøv et ophold med overnatning og greenfee. Du får mulighed for dejlig gastronomi i hyggelige omgivelser efter en runde på golfbanen.
Lad evt. også Benniksgaard Golf danne rammerne om din næste Company Day for medarbejdere og forretningsforbindelser, uanset om alle er golfspillere eller ej.
Vi kan også arrangere fødselsdag og f.eks. polterabend for familie og venner. Vi vil bestræbe os på at give alle en god og sjov oplevelse ud over det sædvanlige.

Som prøvemedlem vil vi glæde os til at hjælpe dig godt i gang med golfspillets udfordringer og glæder – og er du allerede golfspiller og ønsker at blive medlem, byder vi dig ligeledes hjertelig velkommen i Benniksgaard Golf Klub, hvor vi lægger stor vægt på en hyggelig, afslappet atmosfære og socialt samvær på og uden for golfbanen. 

Velkommen til Benniksgaard Golf

Velkommen i Benniksgaard Golf Klub

 

Vi ønsker dig en rigtig god tur i den smukke natur.

Mange hilsner

Benniksgaard Golf Klub