1103060833154037
 

Benniksgaard Golf Klubs Seniorafdeling deltager i Regions golf turneringen med 3 hold, der hver består af 2 damer og 4 herrer.

Den 17. maj havde vi besøg fra Åbenrå Golfklub, der vandt matchen med 7 – 4. Et meget tæt opgør, der blev afgjort på de sidste 3 huller – så med lidt “held” kunne sejren ha’ gået til Benniksgaard – men gæstfrie som vi er – gik det som det gik.

Efter matchen mødtes de to hold til en let menu i restauranten, hvor reglen er – at den der er vinder af den enkelte match – spenderer en øl til taberen – så her vandt Benniksggard.

Humøret var dog ikke ødelagt – på trods af nederlagt.

Venskabsmatch med Golf Club an der Schlei – 19.5.2016 på Benniksgaards baner.

Arrangementet blev gennemført for 8. gang i et fantastisk vejr. Der deltog ca. 60 spillere, der havde en fin omgang golf med flere forskellige konkurrencer under vejs – bl.a. nærmest flag på et par 3 huller – nærmest linjen på hul 2.

Formanden for klubbens seniorafdeling – Jørgen Nør – bød gæsterne velkommen og diverse hold fik udleveret scorekort.

“Yellow Ball” var også en del af konkurrencen – den blev vundet af – Tove Brose, Svend Nielsen, Christa Nør og næstformanden for gæsterne Karl-Heinz Søtje.

Efter ca. 5 timers golf – mødtes deltagerne i restauranten, hvor der blev uddelt præmier til de første 3 i de fire grupper holdene var inddelt i – samt nærmest hul m.m. Præmierne blev ligeligt fordelt – vi havde ingen fordel af hjemmebanen i denne omgang.

Humøret var godt – samtlige havde nydt den flotte og velholdte bane – samt vejret.

Jørgen Nør afsluttede arrangementet med håbet om at mange ville deltage den 19. september, hvor “Golf Club ander Schlei” står som arrangør af venskabsmatchen.

Seniorklubben/Ib Funder-Nielsen