1103060833154037
 

Benniksgård Golf klubs Seniorafdeling har den 28. oktober spillet en afsluttende runde golf inden der afholdtes generalforsamling med afsluttende spisning og hygge.

Der deltog 65 medlemmer – faktisk 3/4 af Seniorklubbens medlemmer – så der var god opbakning og vejret artede sig perfekt.

Turneringen var en “Greensome” turnering, hvor to spillere skiftes til at slå til golfbolden, indtil den er i hul.

Vinder af turneringen blev – Kirsten Palmgren og Poul Bay Christensen med 39 point – nr. 2 blev Peter Lind og Peter Prag med 37 point og nr. 3 blev Lis Mohr og Erik Hartvig Jørgensen med 32 point.

Formanden Jørgen Nøhr bød velkommen til forsamlingen.

Ebbe Fink-Nielsen blev traditionen tro valgt til dirigent – og sørgede sædvanen tro for at generalforsamlingen foregik i god ro og orden.

Der var en enkelt udskiftning i bestyrelsen, idet Torsten Slottved ønskede at stoppe efter ni år i bestyrelsen, hvorefter Arne Fogh Madsen blev valgt ind i bestyrelsen.

Bestyrelsen havde selvfølgelig en overraskelse til Torsten for hans mange års arbejde i bestyrelsen. Torsten så meget tilfreds og glad ud, da han fandt ud af indholdet i den fint dekorerede kasse.

Order of merits – de bedste scorer i løbet af sæsonen blev: Vinder i herrerækken Jørgen Nøhr med 547 point og nr. 2 – Viggo Andersen med 518 point.

Damerækken blev vundet af Vibeke Johnsen med 526 point og Christa Nøhr nr. 2 med 439.